Baggeskær 5, Bulbjerg

Udstillingshus som er opført på en stor grund på Baggeskær i det naturskønne område ved Bulbjerg i Thy. Boligen er 110 m2 og udført i præfabrikerede bokse.

Boligen er opført i 3 bokse, som blev samlet på adressen. Maks 2 dage blev er brugt på byggegrunden til der stod et færdigt hus.

Ved at gøre det på denne måde højner det kvaliteten, idet alt byggearbejde foregår indendørs i læ for regn og vind. Det er hurtigt at opføre, samt huset kan kombineres på flere måder, alt efter behov.

Boksene er opbygget på en stålramme med udv. let beklædning i træ. Den udvendige facade har store vinduesparti og beklædt med plademateriale, der er nem at vedligeholde og som er UV-bestandig. Taget har en helt unik 45 graders hældning. Terrændækket er udført som ventileret krybekælder—ellers er huset opført i materialer af høj kvalitet.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

Sommeren 2010

Omfang:

110 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »