PRIVAT VILLA I THY

Nedrivning af landbrugsejendom og opførelse af en ny villa med tilhørende lader. Villaen er i 2 plan med unik udsigt over Limfjorden og Thisted by. Villaen er opført i gamle mursten og med sedum grønt tag.

Det er 4 udvendige terrasser, som er med en delvis overdækning. Villaen har svømningpool med modstrømsanlæg. Der er 270 cm i indvendigt loftshøjde i stueplan og 1 salen følger loftshøjden taghældningen. Der er installeret elevator. Bygninger er forsynet med trolteck loft med stjernehimmel i pool. Hall og 1 sal har rockfon monolofter.

Egetræsgulve på 1. sal. Lavastensklinker i stueplan, køkkenborde og vinduesbundstykker er også i lavasten. Vinduer og døre er i FP alu med selvrensende glas og udvendig solafskærmning. Der er tilhørende 30 hektar landbrugsjord. Boligareal 300 m2 bolig og lader på 200 m2.

Byggeform:

Hovedentreprise

Byggeperiode:

Maj 2013 – September 2014

Omfang:

500 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »