Hjortshøj, Privat villa

Huset har beliggenhed i Hjortshøj, ikke langt fra Aarhus. Boligen er opført som et passivt hus i byggekonceptet Woodmate.

Huset er en familiebolig, hvor det er plads til store armbevægelser. Den er i 2 plan og har også 2 store terrasser på begge etager. Fra 1 salen, får man en flot udsigt udover dalen. Huset er holdt i farverne sort og rødt som gør, at boligen skiller sig meget ud i forhold til naboerne.

Ellers er terrændæk, etageadskillelse, tag og vægge udført på vort værksted, som præfabrikerede helvægselementer med isolering og beklædning.

Bygningen er opført i et lille alternativt lokal samfund, hvor der er stort fokus på energi og miljø, hvilket afspejler de forskellige bygge metoder. Isoleringsmaterialet er træfiber isolering, der er ikke anvendt nogen former for bygningsskum eller lignende.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

Juni 2008 - Februar 2010

Omfang:

140 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »