Jens Juhls Kaj

Yderst velbeliggende boliger i 2 plan direkte ud til havnefronten i Nykøbing Mors. Der er fra husene en meget god og flot panoramaudsigt fra Ørodde til Glyngøre og ind imod byen og havnen. Næsten ved siden af boligerne, er der mulighed for, at have sin egen lille båd liggende. Udvendigt er det udført i gule mursten samt træbeklædning i sort. Tagene er udført med matchende tagpap i sort.

Boligerne er indrettet med entre med teknikskab og garderobeskab, hall med trappe til 1. sal, 1 værelser med skabe, 1 badeværelse med toilet, brusenicher, vaskearrangement. og plads til vaskesøjle, køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer og spisestue med fjordudsigt. Fra køkkenet er der udgang til en lækker terrasse, hvorfra udsigten virkelig kan nydes til fulde.

1. sal er indrettet med stor opholdsstue med udgang til sydvendt altan med plads til lille møbelarrangement, soveværelse med skabsvæg samt badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og vaskearrangement. Herudover er der ovenpå beboelsen et stort loftsrum. De større boliger har naturligvis flere værelser og indrette anderledes.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

December 2006 - December 2007

Omfang:

29 Boliger fra 123 m2 op til 163 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »