Lavenergi villa, Glyngøre

Huset er opdelt i tre afdelinger. Mod syd ligger ungdomsafdelingen med to store værelser samt en TV-stue. Et cylindrisk element i overgangen mellem ungdomsafdelingen og husets primære opholdsrum indeholder toilet/badefaciliteter. Langs øst ligger et gæste– og badeværelse samt garage/værksted. Dette afsnit er separeret fra ungdomsafdelingen ved, at der en overdækket terrasse. En åben entré med transparente facader afgrænser forældreafdelingen. Et stort soveværelse vendt mod fjorden og direkte udgang til hovedterrassen. Fra denne afdeling er der ligeledes adgang til et pool-rum.

Husets primære opholdsrum er køkken/stue ligger i centrum af boligen med en ovale terrasse-gårdrum med udsigt over Limfjorden. Et bredt skorstenselement perforerer den buede glasfacade og har således både inden- og udendørs pejs. Karaktermæssigt fremstår boligen let med en sin listebeklædning i varme nuancer og dens store glaspartier.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

November 2009 - November 2010

Omfang:

560 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »