Sejlhusene etape 2

Denne nye havnebebyggelse i Struer ligger, som et point de vue for det bymæssige forløb, der strækker sig langs Voldgade. De attraktive boliger har en unik beliggenhed, danner havnefronten til den nye lystbådehavn og skaber et stærkt bindeled mellem by og fjord.

Her er ikke kun udsigt til lystbådehavnen, men også til Limfjorden, Struer bugt og Kilen. Byggeriet ligger forskudt, så alle boliger har fri udsigt til havnen og fjorden. Opført i kvalitetsmaterialer med facade i sortmalet bræddebeklædning, træ/alu vinduer og skråt paptag. Hvert hus er forsynet med et arkitektonisk flot sejl, der skærmer mod solen. Indvendigt valg af materialer kan tilpasses købers ønske. Virkelig dejlige boliger med en god investering for livet.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

Februar 2010 – Januar 2012

Omfang:

7 boliger ud fra 36 - fra 124 m2 op til 204 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »