Villa Dragsbæk

Villaen er beliggende i første række og med under 100 meter fra fjorden ved Thisted bredning. Villaen, der er på 129 m2 bruttoetageareal, er indrettet til gæstebolig. Villaen er designet af Arkitekt, Mette Wienberg, og er karakteristisk ved, at have flere forskellige gulvniveauer i begge plan. Taget er udført med zinktag og inddækningerne er i et flot design.

Villaen er opført med en stålkonstruktion, som det konstruktive element, og heromkring fuldmuret med grådæmpede facadesten, samt pudset og med malet filt indvendigt. Gulvene er belagt med klinker i stueplan og med trægulve på 1. sal. Lofterne er udført som hvide listelofter, hvor listerne ligeledes er opbygget med akustikregulerende lofter i en meget dekorativt udførelse.

Byggeform:

Hovedentreprise

Byggeperiode:

April 2008 - Juni 2009

Omfang:

129 m2

Andre bolig projekter

Stensagervej

Projektet omfatter opførsel af 5 eksklusive rækkehuse i Viby ved Aarhus. Husene er opført i efteråret 2014 i totalentreprise. Projektet omfatter 2 dobbelthuse og 1

SE PROJEKTET HER »

Bakke Alle

Byggemodning og nyudstykning af 16 parcelhusgrunde i det dejlige Århus, beliggende i (Åbyhøj). De 6 fantastiske dobbelte huse har hver en størrelse på 134 m2.

SE PROJEKTET HER »