Børnehaven Kathøj

Kathøj er et nyt byggeri som har en beliggenhed lidt udenfor Thisted. Børnehavens præcise beliggenhed er i Tilsted, et fredligt område med masser af børneliv, idet Tilsted Skole kun ligger få meter væk. Børnehaven ligger stort vægt på udelivet og derfor er der store udeareialer omkring børnehaven. Bagved er der tilknyttet en mark samt en fold til deres heste. Derudover er der små huse, hvor grise, høns, kaniner osv. kan gå.

Børnehaven er bygge efter en normering på 50 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn. Selve bygningen er bygget som et T, set oppe fra. Børnene har ca. 507 m2 i 1 plan, som børnene kan bolde sig på.

Der er lagt stor vægt på det naturlige lys i bygningen, og derfor har børnehaven mange store vinduespartier hele vejen rundt. Bygningen er beklædt i sort træ og alle indgange har røde døre. Bygningen er opført i enerigklasse 1, og har solceller på taget. Alt dette er med til at gøre børnehaven til et dejligt og miljøvenligt sted at være.

Byggeform:

Fagentreprise

Byggeperiode:

April 2011 - Januar 2012

Omfang:

507 m2

Andre offentlige institutions projekter

Rotunden Thisted

Det nye kollegium ligger meget centralt i forhold til uddannelsessteder, EUC Nordvest, VUC samt gymnasiet. Hallen ligger indenfor 10-15 min. i gåafstand. Skal turen så

SE PROJEKTET HER »