Social og Sundhedsskolen

Den nye Social og Sundhedsskole i Thisted blev opført i 2013-2014 i totalentreprise af Bodilsen Totalbyg A/S. Skolen der med sine 2750 m2 rummer undervisningsfaciliteter for mellem 250 og 300 elever.

Konkurrenceprojektet blev især fremhævet for den karakteristiske facade, hvor alulister er monteret på en grå betonfacade, samt den indvendig åbenhed mellem de forskellige undervisningslokaler. Undervisningsbygningen danner ramme om skolens vision, at skabe rummelige, eksperimenterende og målrettede læringsprocesser for alle medarbejdere, elever og kursister, der færdes på skolen.

Ønsket om en læringstrappe blev ligeledes opfyldt, dels som adgang til biblioteket og dels med puder og arbejdsstationer, som et funktionelt og symbolsk element i den nye bygning, læringstrappen symboliserer en læringsmæssig ambition med bygningen og er samtidig eksempel på et organisk, multifunktionelt sted.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

Januar 2013 - Maj 2014

Omfang:

2750 m2

Andre offentlige institutions projekter

Rotunden Thisted

Det nye kollegium ligger meget centralt i forhold til uddannelsessteder, EUC Nordvest, VUC samt gymnasiet. Hallen ligger indenfor 10-15 min. i gåafstand. Skal turen så

SE PROJEKTET HER »