Plejecenter Rolstruplund

Plejecenter Rolstruplund er placeret i grønne omgivelser med udsigt til den omkringliggende golfbane. Med udgangspunkt i konteksten placerer de fire bo enheder sig som en fingerplan i landskabet, koblet sammen af en tværgående servicebygning. Denne struktur integrerer de grønne arealer i bebyggelsen, og giver beboerne mulighed for, at følge aktiviteterne på golfbanen. Kontorer og øvrige servicefunktioner er placeret langs ankomstfacaden, så personalet kan følge den daglige færden til og fra plejecenteret.

Gangarealer i hele bebyggelsen er brudt op i nicher og zoner med varierede opholdsmiljøer og skaber en hjemlig atmosfære. Der er lagt stor vægt på, at etablere et lyst og venligt indeklima i bygningen via dagslyseffekter med både diffust og direkte lys. Fra de fælles opholdsarealer, der har direkte adgang til en mindre gruppe lejligheder, er der frit udsyn til de omkringliggende grønne omgivelser og mulighed for at benytte de tilhørende terrasser.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

April 2007 - August 2008

Omfang:

3.400 m2

Andre offentlige institutions projekter

Rotunden Thisted

Det nye kollegium ligger meget centralt i forhold til uddannelsessteder, EUC Nordvest, VUC samt gymnasiet. Hallen ligger indenfor 10-15 min. i gåafstand. Skal turen så

SE PROJEKTET HER »