Skyum Idrætsefterskole

Efterskolen har fået en stor multihal på 4000 m2. Hallen har beliggenhed lige ud til vejen (lavet i grå/sort look )Hallen er noget af det første du ligger mærke til, når du kommer ind af hovedindgangen. Indvendigt har hallen en super flot lysindfald, som indbyder til sport.

Der er lagt vægt på det daglige lys i hallen, dette er der rig mulighed for med alle de vinduer, der er i bygningen. Hallen bliver i dag brugt til sport med størstedelen af tiden til gymnastik og andre opvisninger.

Hallen indeholder også en opholdsstue/fællesrum. Man skal benytte en trappe for at komme op i ”stuen”, idet den er lavet som en 1 sal. Fra altanen, som er i forbindelse med stuen, har du fri udsigt til hele hallen. I anledninger af opvisninger/ arrangementer skal efterskole også gerne kunne rumme mange personer. Derfor er der lavet en stor parkeringsplads lige bag ved hallen.

Byggeform:

Totalentreprise

Byggeperiode:

Januar 2007 - Januar 2009

Omfang:

4.000 m2

Andre offentlige institutions projekter

Rotunden Thisted

Det nye kollegium ligger meget centralt i forhold til uddannelsessteder, EUC Nordvest, VUC samt gymnasiet. Hallen ligger indenfor 10-15 min. i gåafstand. Skal turen så

SE PROJEKTET HER »