Thyholm Børnehus

Børnehuset er opført i solide materialer og indrettet med både vuggestue og børnehave. Når du træder ind ad døren – den store til voksne og den lille til børnene – befinder du dig i hjerterummet, som er samlingssted men også fordeler ud til de øvrige rum.

Uanset hvor du befinder dig i den vifteformede bygning er der dagslys og kig ud på den omkringliggende store legeplads. Der er afvekslende former med skrå vægge både vandret og lodret, samt masser af vinduespartier hvor dagens gang fornemmes i hele bygningen. Farven gul i vuggestuen mod øst, hvor solen står op, videreført med solen til det orange mod syd og det røde mod vest i børnehavens grupperum.

Bygningen og legepladsen summer af liv og glæde med masser af rum og nicher for leg, aktiviteter og fordybelse. Et byggeri, hvor tanker om daglig funktion, leg og arbejdsglæde sammen med arkitektur er gennemført i praksis.

Byggeform:

Byggeperiode:

Juni 2010 - November 2011

Omfang:

1250 m2

Andre offentlige institutions projekter

Rotunden Thisted

Det nye kollegium ligger meget centralt i forhold til uddannelsessteder, EUC Nordvest, VUC samt gymnasiet. Hallen ligger indenfor 10-15 min. i gåafstand. Skal turen så

SE PROJEKTET HER »